//cdncn.goodao.net/yfml-abrasives/2222.jpg
//cdncn.goodao.net/yfml-abrasives/yufa19.jpg
//cdncn.goodao.net/yfml-abrasives/98481766.jpg

Babagan kita

Ayo saiki perusahaan kita

Zhengzhou YUFA Abrasives Group Co., Ltd.. didegaké ing wulan Agustus 1987, kantor pusat dununge ana ing Kabupaten Shangjie, Kota Zhengzhou, Provinsi Henan. Dununge ana ing pedalaman Dataran Tengah, kanthi papan sing unggul, transportasi sing trep lan sumber daya sing akeh. YUFA nduwe kapabilitas R&D ing pasar, kanthi limang pusat R&D lan telung basis produksi (Henan YUFA Abrasives Co., Ltd., Zhengzhou YUFA High-tech Materials Co., Ltd., Zhengzhou YUFA Fine Keramik Technology Co., Ltd.) , nyuplai produk seri alumina berkualitas tinggi kanggo pelanggan paling apik ing bidang alat kasar lan abrasif, bahan suhu tinggi ..

Luwih-luwih
  • Kemampuan R&D Kuat

    Tim Teknis sing Berpengalaman, Bekerjasama karo 6 institusi riset ilmiah, nglumpukake macem-macem bakat teknis kanggo nggawe inovasi.

  • Kualitas Dhuwur & Stabil

    Peleburan lan kalsinasi tanpa henti 24 jam kanggo njamin stabilitas kualitas. Ngontrol kualitas produk kanthi ketat saka produksi nganti produk rampung.

  • Kapasitas Produksi Kuat

    Dilengkapi peralatan produksi canggih, output taunan nganti 250.000 ton.

  • Macem-macem Kustomisasi Produk

    Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman lan peralatan canggih, macem-macem produk alumina didhukung.

panasproduk

wartainformasi

  • Bubuk Granulasi Keramik ...

    Apr-06-2021

    Wêdakakêna keramik alumina minangka jinis partikel bola sing olahan perusahaan kita nggunakake peralatan impor, bahan baku bermutu lan ...

  • Pancegahan kanggo panggunaan lan ...

    Apr-06-2021

    Jinis abrasive corundum sing paling umum ing industri kasar yaiku alumina sekar putih. Iki minangka konsumsi sing penting banget ing industri ...

  • YUFA Bakal Melu Pengumuman kaping 30 ...

    Mar-13-2021

    Forum Pengembangan Industri Refraktori Ulang taun kaping 30 saka Asosiasi (Putaran II) bakal dianakake dening The Association of China Refractories ...

maca liyane

KitaMitra

  • 222
  • 2.-Allied-Mineral-Products,-Inc
  • 4
  • 3.-Washington-Mills-North-Grafton,-Inc
  • 111
  • 5
  • 6