head_banner

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Wiwit didegake ing taun 1987, YUFA Group wis nggawe pangkalan produksi kanthi ukuran amba kanthi luas luwih saka 193.000 meter persegi, kanthi output tahunan nganti 25.000 ton. Ngenani semangat kapinteran luwih saka 30 taun, kita setya riset lan pangembangan produk seri alumina bermutu. Produk utama yaiku corundum putih sing nyawiji, spinel aluminium-magnesium sing nyawiji, corundum padhet sing dipasang, corundum kristal tunggal sing dipasang, lan α-alumina sing dikalsinasi.

Liwat saluran pemasaran online lan offline, produk YUFA Group diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kalebu Amerika Serikat, Jerman, Korea Selatan, Jepang, Turki, Pakistan, lan India dll.

3

Kauntungan Perusahaan

+

NGALAMI 30+ taun

Ahli materi alumina ing sekitar sampeyan, njamin kualitas, sing bakal ngatasi masalah abrasif, bahan tahan api lan aspek liyane kanthi profesional kanggo sampeyan.

ton

3 DASAR PRODUKSI

Output gedhe, produk bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan. Kanthi kapasitas produksi taunan 250.000 ton.

+

LAYANAN KUSTOMISASI Kuat

8 seri, luwih saka 300 produk, ndhukung kustomisasi macem-macem spesifikasi lan model kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.

TIM R&D PROFESIONAL

5 pusat R&D, hubungan kerjasama karo unit riset ilmiah, kayata Institut Keramik Shanghai, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, lsp. Inovasi lan kualitas minangka target utama.

+

PERALATAN maju

17 tungku miring kontrol digital kanthi otomatis, 2 tungku rotary, 1 tungku terowongan lan 1 tungku pelat push, 2 menara prilling tekanan, 2 desulfurisasi lan peralatan denitrasi.

%

JAMINAN Mutu

Tingkat pass produksi 100%, tingkat pass pabrik 100%. Kontrol kualitas kanthi ketat saka bahan baku nganti produk rampung. Ora mung kanggo njamin kualitas, nanging uga kanggo njamin stabilitas kualitas.

Kunjungan Pelanggan

Grup YUFA matur nuwun sanget kanggo para pelanggan anyar lan lawas sing wis teka ing pabrik kanggo komunikasi lan sinau. Pelanggan ngerti produk saka YUFA lan ngrasakake gaya & semangat YUFA. YUFA Ngasilake produk kanthi kualitas luwih dhuwur lan layanan berkualitas tinggi kanggo bali dhukungan pelanggan. Lan YUFA pancen bakal dadi mitra sing bisa dipercaya kanggo para pelanggan.

customer visit (12)
customer visit (13)
customer visit (22)
customer visit (24)
customer visit (11)
customer-visit-(25)

Acara Pameran

Saben taun YUFA bakal melu macem-macem pameran sing ana gandhengane karo industri saka njero negeri lan luar negeri, kanthi aktif sinau lan ngganti macem-macem informasi produk, ningkatake kualitas lan teknologi produk, lan ngarep-arep kerja sama karo luwih akeh pelanggan saka saindenging jagad, lan ngarep-arep kanggo nyuplai produk paling apik lan layanan sing apik kanggo para pelanggan.

exhibition-show-(2)
exhibition-show-(1)
exhibition-show-(3)
exhibition-show-(14)
exhibition-show-(10)
exhibition-show-(11)