head_banner

Nilai Merek

Nilai Merek

25 Taun, Pasar Global

Ing taun 1996, YUFA wiwit nggunakake merek "YUSHEN", mesthi mbutuhake kualitas dhuwur minangka kriteria, ngasilake macem-macem bubuk alumina kanthi riset lan pangembangan profesional. Sawise 25 taun pembangunan lan manajemen, produk merek "YUSHEN" didol kanthi apik ing luwih saka 40 negara ing saindenging jagad. Iki entuk hak impor lan ekspor China ing taun 1999, lan wis dadi perusahaan berkembang ing wilayah Asia-Pasifik, uga duwe reputasi tartamtu ing pasar internasional kayata Jepang, Korea Selatan, Jerman, lsp.

logo

Simbol Kualitas, Jaminan Kualitas

Kanggo mesthekake kualitas, YUFA Group nganggo tungku diameter 6 m gedhe kanggo smelting 24 jam terus-terusan. Iki ora nate ngendhokke standar wektu lan kontrol suhu kanggo peleburan, meksa ngasilake produk bermutu, lan menang pangenalan pasar ing kompetisi kanthi kualitas produk stabil.

Wong Tanpa Kudu, Wong Kudu Luwih Apik

"YUSEHN" merek sodium rendah, natrium mikro, kepadatan massal tinggi "lan jinis produk abrasive corundum putih liyane wis dikonfirmasi pasar, lan bisa ngasilake abrasive korundum putih khusus lan modifikasi miturut kabutuhan pelanggan. Wiwit taun 2008, abrasive corundum putih merek "YUSHEN" (F4-F220, P12-P220) lan bubuk alumina putih (F230-F1200, P240-P2500) terus-terusan diarani "produk terkenal ing industri abrasive China".