head_banner

Seri Serbuk Granulasi Keramik (GA) kanggo Keramik Alumina

Seri Serbuk Granulasi Keramik (GA) kanggo Keramik Alumina

YUFA Group milih alumina kemurnian dhuwur lan ukuran partikel sing cocog, sing nggunakake tekanan utawa metode semprotan sentrifugal kanggo ngasilake 92, 95, 99, 99.5 lan spek bubuk granulasi liyane. Cocog kanggo pencet garing, stamping cepet, pencet isostatik lan proses liyane.

Fitur

1. Suhu keramik sing sithik

2. Konsistensi bubuk sing apik

3. Kapadhetan dhuwur, ora ana pori-pori ing bentuk keramik

 


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

ap (2)
ap (1)
Seri No./Fitur YF-997 YF-99D YF-99T YF-95D YF-95S
Konten Alumina ≥99% ≥99% ≥99% ≥95% ≥95%
Ukuran Partikel Asli (μm 1.0-1.5 1.2-1.8 1.2-1.8 ~ 3 ~ 3
Kapadhetan sing jelas (g / cm3) ≥1.1 1.05 1.05 1.15 1.15
Kapadhetan Keramik (g / cm3) ≥3.90 ≥3.87 ≥3.87 ≥3.70 ≥3.70
Suhu Pembakaran Keramik 1680 ℃ -1750 ℃ 1680 ℃ -1750 ℃ 1680 ℃ -1750 ℃ 1680 1680
Penyusutan Keramik 1.21 1.21 1.21 1.17−1.18 1.17−1.18
Werna Penampilan Kuning Kuning Kuning Putih Putih
Kelembapan bubuk bubuk ≤0,3% ≤0,3% ≤0,3% ≤0,3% ≤0,3%
Bidang Aplikasi Kanggo nggawe 997 keramik alumina Kanggo nggawe 99 keramik alumina Nggawe 95 keramik alumina, cocog kanggo pencet isostatik lan pencet garing Nggawe 96 keramik alumina, cocog kanggo dicet garing
Grup YUFA njamin manawa perusahaan bakal ngupayakake nyuda biaya pengadaan pelanggan, nyepetake siklus pengadaan,
stabilake kualitas produk, ningkatake kepuasan pelanggan, lan entuk kahanan win-win.
Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan, manawa sampeyan minangka pelanggan sing bali utawa sing anyar. Muga-muga sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan karepake ing kene, bisa uga hubungi langsung.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita