head_banner

Budaya Perusahaan

GROUP YUFA

Konsep Pangembangan: Ora dadi top 500, nganti 500 taun

YUFA netepi rute bermutu lan dhuwur, kanthi dandan lan inovasi sing terus-terusan, ningkatake daya saing inti, nguatake merek perusahaan, ngupayakake kesempurnaan, lan ngupayakake kesempurnaan.

Nilai Inti: Kejujuran, Integritas, Kasetyan, Syukur

Roh Perusahaan: Pragmatik, Inovasi, Pangembangan lan Win-win

Tanggung jawab Perusahaan: Mbantu karyawan tuwuh; Ngawula pelanggan kanthi tulus; Pay manungsa waé kanggo nglindhungi lingkungan; Aktif bali menyang masyarakat

Kebijakan Kualitas: 100% tingkat pas produksi; Tarif pass pabrik 100%; Kualitas minangka karakter kita

Konsep Layanan: Saben bisnis minangka industri jasa; Kabeh wong iku pelayan; Coba waca saben detail kanggo nambah kepuasan pelanggan

Misi Perusahaan: Fokus ing bisnis alumina, sinau teknologi keramik, nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan