head_banner

Riwayat Perusahaan

Zhengzhou YUFA Abrasives Group Co., Ltd.. didegaké ing wulan Agustus 1987, kantor pusat dununge ana ing Kabupaten Shangjie, Kota Zhengzhou, Provinsi Henan. Dununge ana ing pedalaman Dataran Tengah, kanthi papan sing unggul, transportasi sing trep lan sumber daya sing akeh. YUFA nduweni kapabilitas R&D ing pasar, kanthi limang pusat R&D lan telung basis produksi (Henan YUFA Abrasives Co., Ltd., Zhengzhou YUFA High-tech Materials Co., Ltd., Zhengzhou YUFA Fine Keramik Technology Co., Ltd.) , nyuplai produk seri alumina berkualitas tinggi kanggo pelanggan paling apik ing bidang alat kasar lan abrasif, bahan suhu tinggi, keramik alumina, lapisan anti-korosi, kaca LED, pengisi listrik, grinding lan polesan, bahan konduktif termal lan akeh lapangan liyane.

Produk utama kalebu alumina campuran putih kanthi kapadhetan tinggi, alumina gabungan putih natrium rendah, alumina sekar padhet, alumina kasar monokristalin, spinel magnesia-aluminium, α-alumina kalsium, bubuk granulasi alumina, keramik alumina lan luwih saka 300 jinis ing wolung seri. Perusahaan kasebut duwe 15 tungku miring kontrol digital kanthi otomatis, rong tungku rotary, siji tungku terowongan lan satu tungku push plate kanthi kapasitas produksi 250.000 ton.

history

Anak perusahaan pertama Pabrik Roda Grinding Shangjie didegaké lan wiwit ngolah alumina sing nyawiji coklat.

history

YUFA wiwit ngolah pasir ukuran alumina putih campuran, pasir grit lan bubuk alus.

history

Zhengzhou YUFA Abrasive Co., Ltd. didegaké ing Xingyang City, Provinsi Henan, sing jembaré 18, 667 meter persegi.

history

WFA smelting and shelling furnace dilebokake ing produksi, produk "YUSHEN" wiwit mlebu pasar domestik.

history

Tungku miring alumina sing nyawiji putih dibangun, dipikolehi "hak ngimpor lan ngekspor" lan laboratorium sing diakoni nasional didegake.

history

Zhengzhou YUFA High-Tech Material Co., Ltd. didegake. Lahan 20000 meter persegi dibangun garis pamrosesan gawe pasir

history

YUFA wiwit ngasilake pasir tahan rasukan.

history

YUFA melu ngrumusake standar alumina putih campuran China. Madeg Zhengzhou YUFA Material Keramik Khusus Co., Ltd.

history

Kuburan terowongan pertama rampung lan dioperasikake.

history

Bubuk alumina sekar sing diciptakake putih diarani produk teknologi tinggi. Madeg YUFA Pusat R&D Materi Anyar

history

Bahan Keramik Khusus YUFA ganti jeneng dadi Zhengzhou YUFA Fine Ceramics Technology Co., Ltd., dibangun pabrik anyar.

history

Pusat Teknologi Rekayasa Keramik Zhengzhou didegaké; rong paten penemuan dipikolehi.

history

Pabrik anyar dibangun ing Zone Pembangunan Ruzhou, Henan kanthi jeneng YUFA Abrasives Co., Ltd.

history

Siji menara prilling tekanan lan siji menara prilling sentrifugal kanthi kapasitas penguapan 200 kg / jam dipasang.

history

YUFA menang judhul perusahaan teknologi tinggi nasional; Ing taun sing padha, lini produksi produk keramik tungku enem bolongan dileksanakake.

history

YUFA ngrampungake transformasi emisi ultra-rendah & kontrol emisi sing ora teratur kanggo kabeh tungku, diarani perusahaan Kelas A.

history

"Pusat Teknologi Rekayasa Oksida Mikrorystalline Provinsi Henan" didegaké, tungku putar nomer loro kanthi kapasitas 20.000 ton dibangun.