head_banner

Penghormatan Perusahaan

cy
YUFA Honors

YUFA minangka unit wakil ketua Asosiasi Abrasif China, unit anggota maju Komite Teknisisasi Standardisasi Nasional Abrasives, sing menehi akeh gelar kehormatan. Kajaba iku, YUFA Group tanggung jawab nyusun lan nyemak standar nasional anyar kanggo abrasif alumina putih sing nyawiji ing GB / T2479-2008 lan GB / T2479-2018.

1998

YUFA dijenengi "100 basis ekspor perusahaan kutha ing Provinsi Henan"

2001

Alumine sekar putih produk YUFA diarani "Produk Terkenal lan Apik banget saka Perusahaan Henan Township" lan YUFA dianugerahi gelar "Kualitas Unit sing Bisa dipercaya"

2001

YUFA menang judhul "Unit Demonstrasi kanggo Kualitas lan Kredit"

2006

YUFA menang sertifikat rating kredit AAA kanthi sukses menang judhul "Ten Ten Produsen Alumina Terpadu ing Industri Abrasive ing China"

2008 

YUFA dianugerahi judhul "Unit Anggota Lanjutan saka Komite Standar Abrasif Nasional Papat"; wiwit taun 2008, produk perusahaan sing nyawiji alumina putih terus diukur dadi "Produk Terkenal Industri Abrasif China"; pusat teknis perusahaan wis diakoni minangka "Pusat Teknologi Perusahaan Provinsi Henan"

2008-2021

 Produk perusahaan sing nyawiji alumina putih terus diukur minangka "produk terkenal ing industri kasar China"; Unit anggota majeng Komite Teknisisasi Abrasif Nasional

2009 

YUFA menang judhul "Unit Lanjutan Organisasi Ekonomi Anyar lan Organisasi Sosial Anyar"

2010 

YUFA dianugerahi sepuluh perusahaan ekspor utama ing industri kasar nasional

2011 

YUFA dianugerahi gelar "Enterprise Hawa Refractory unggulan Provinsi Henan", "Sepuluh Teknologi Terpopuler ing Provinsi Henan, Perusahaan Inovasi Teknologi Paling Apik

2012 

YUFA menang judhul "Sepuluh Perusahaan Ekspor Industri Abrasif Nasional", pemasok bahan mentah Cabang Abrasives Dilapisi Asosiasi Industri Alat Mesin China 

2013

 YUFA menang judhul "Pemasok Bahan Baku Cabang Abrasives Dilapisi Asosiasi Industri Alat Mesin China"; Pusat Teknologi Rekayasa Keramik Zhengzhou; Sepuluh Perusahaan Corundum Top ing Industri Abrasive lan Abrasive ing China 

2014 

YUFA dianugerahi "Perusahaan Banget ing Inovasi Kualitas lan Teknologi Provinsi Henan", dadi anggota grup Asosiasi Industri Refractory China

2015-2020 

YUFA diarani "Enterprise Best in the National Abrasives Industry (Top 20)"

2017 

YUFA diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi ing Provinsi Henan, 100 unit demonstrasi manajemen integritas utama Provinsi Henan, "bubuk Alumina kanggo substrat kaca elektronik" menang "Juara Bahan Bubuk Terlihat 2017"

2018 

Unit Demonstrasi Kualitas lan Integritas Provinsi Henan

2019 

Wakil Ketua Unit Ke-9 Komite Profesional Keramik Khusus Jiangsu Silicate Society, lan anggota Pangkalan Inovasi Standar Teknologi Nasional (Zhengzhou Luoyang Xinxiang) Aliansi Inovasi Standar Teknologi Refraktori Hijau ing taun 2019 

2017-2020 

Perusahaan teknologi tinggi ing Provinsi Henan 

2018-2021 

Alumine campuran putih produk YUFA entuk penghargaan "Gold Award saka Bahan Refractory Aluminium-Silikon Kalima Expo"

2019-2021 

UKM Ilmu lan Teknologi Henan

2018-2021 

Perusahaan Refractory Banget ing Provinsi Henan