head_banner

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1.Napa kita milih produk perusahaan sampeyan?

YUFA dibangun ing taun 1987, luwih saka 30 taun pengalaman. Kita duwe kapabilitas R&D utama ing pasar, kanthi limang pusat R&D lan telung basis produksi, 17 tungku tungku smelting kontrol digital kanthi otomatis, 2 tungku rotasi, 1 tungku terowongan lan 1 tungku pelat push, kanthi kapasitas produksi 250.000 ton.

2. Sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

YUFA pancen produsen, ora mung bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi rega sing paling apik, nanging uga bisa nawakake layanan pra-sale lan layanan purna jual paling apik.

3. Apa jinis produk sing bisa sampeyan tawakake?

Produk utama kami kalebu alumina campuran putih kanthi kapadhetan tinggi, alumina gabungan putih natrium rendah, alumina sekering padat, corundum kristal tunggal, spinel alumina-magnesia, α-alumina, bubuk granulasi alumina, keramik alumina lan luwih saka 300 jinis ing wolung seri.

Lan kita nyedhiyakake produk seri alumina berkualitas tinggi kanggo pelanggan paling dhuwur ing pirang-pirang bidang, kayata abrasive, temperaturematerial dhuwur, keramik alumina, lapisan anti-korosi, kaca LED, pengisi listrik, grinding lan polishing, lan bahan konduktif kanthi termal.

4. Apa perusahaan sampeyan bisa nyedhiyani conto utawa apa bisa menyang pabrik?

Mesthi wae, kita nyedhiyakake conto gratis, lan sampeyan bisa ngunjungi pabrik kapan wae.

5. Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Umume 3-5 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

6. Apa istilah kiriman sampeyan?

EXW, FOB Tianjin utawa panjaluk pelanggan liyane