head_banner

Spinel Alumina Magnesia sing nyawiji

Spinel Alumina Magnesia sing nyawiji

Fused Alumina Magnesia Spinel minangka jinis bahan tahan panas sintetis kemurnian dhuwur anyar sing digawe saka alumina lan magnesia sing diobong kanthi kemurnian tinggi minangka bahan baku utama ing tungku miring listrik sawise dilebur ing suhu dhuwur luwih saka 2000 ℃ banjur digawe adhem

Fitur

1. Kapadhetan akeh

2. resistensi erosi sing kuwat

3. resistensi karat sing dhuwur

4. resistensi slag sing apik lan stabilitas gempa


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

image (1)
ap (2)

1.Ing digunakake akeh kanggo industri wesi & baja, semen lan industri, lsp

2. Umume digunakake kanggo ngasilake bata alumina-magnesia kelas dhuwur, kastil alumina-magnesia kinerja tinggi, nozel geser, bata bata, bata ndhuwur kanggo tungku tungku sing mbukak dll.

3. Iki minangka bahan sing cocog kanggo ngganti refractories magnesia-chrome. Kajaba iku, digunakake ing produk tahan api, bagean prefabrikasi, lan bahan tahan api sing ora dibentuk.

Woh bubuk lan bubuk

0,1-0 mm, 0,2-0 mm, 0,5-0 mm, 1-0 mm, 1-0,5 mm, 3-1 mm, 5-3 mm, 8-5 mm, 10-5 mm, 25-10 mm, 100 bolong, 200 bolong, 325 bolong ......

Spesifikasi liyane kasedhiya nalika dijaluk.

Kaluwihan Produk

1. Aplikasi produksi tungku tungku tungku busur listrik nambah suhu peleburan lan bisa njaga produksi suhu terus-terusan, saéngga bisa ningkatake kualitas spinel aluminium-magnesium.

2. Miturut macem-macem syarat pelanggan kanggo isi magnesium, macem-macem produk sing cocog diprodhuksi. Temokake syarat kustomisasi pelanggan.

3. Nggunakake teknologi produksi canggih lan teknologi formula, konten impurities ing produk luwih murah.

4. Bisa nambah resistensi kejut termal bahan lan bisa diwenehake kanthi kapasitas anti-stripping sing apik.

5. Bisa nambah resistensi slag lan resistensi termal kanthi efektif saka produk tahan api lan ora tahan.

Proses Lebur

Tungku Miring - Transfert - Cool Down - Barmac Crusher & Sorting - Making Sand - Warehouse

QC

Kanggo spinel aluminium magnesium, komposisi kimia Al2O3, MgO, SiO2, Fe2O3, CaO Moisture, LOI kudu diuji, lan konten Al2O3 lan MgO kudu luwih saka 98%.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

MA-72

MA-75

MA-78

MA-85

Al2O3%

70 - 74

74 - 77

77 - 82

82 - 87

MgO%

24 - 28

21 - 24

16 - 21

11 - 16

SiO2%

0,4

0,4

0,4

0,4

Fe2O3%

0,25

0,25

0,25

0,25

Porositas nyoto %

5

3

3

3

Kapadhetan Akeh g / cm3

3.3

3.3

3.3

3.3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.