head_banner

Spinel Alumina Magnesia sing nyawiji

  • Fused Alumina Magnesia Spinel

    Spinel Alumina Magnesia sing nyawiji

    Fused Alumina Magnesia Spinel minangka jinis bahan tahan panas sintetis kemurnian dhuwur anyar sing digawe saka alumina lan magnesia sing diobong kanthi kemurnian tinggi minangka bahan baku utama ing tungku miring listrik sawise dilebur ing suhu dhuwur luwih saka 2000 ℃ banjur digawe adhem

    Fitur

    1. Kapadhetan akeh

    2. resistensi erosi sing kuwat

    3. resistensi karat sing dhuwur

    4. resistensi slag sing apik lan stabilitas gempa