head_banner

Corundum Padhet sing Kacampur

Corundum Padhet sing Kacampur

Corundum padat sing nyawiji minangka jinis bahan tahan api murni anyar sing digawe kanthi nggunakake alumina kemurnian tinggi lan agen pangurang ing rasio tartamtu, peleburan tungku busur listrik lan digawe adhem. Fase kristal utama yaiku α-Al2O3 lan warna abu-abu terang.

Fitur

1. Kapadhetan akeh lan porositas sing endhek banget

2. resistensi nyandhang banget

3. resistensi slag sing apik ing suhu hign

4. stabilitas volume dhuwur

5. resistensi kejut termal sing apik


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

image (1)
Refractory Brick

Corundum padhet sing nyawiji minangka salah sawijining bahan baku pilihan kaping pisanan kanggo produksi bahan tahan api sing bentuke tanpa bentuk lan bentuke.

1.Ing digunakake ing industri kayata baja, semen, keramik, petrokimia, lsp.

2. Bahan baku utama kanggo nggawe tungku peleburan tungku jeblugan, castle ladle, bahan ramming, preforms lan bahan tahan api liyane sing ora dibentuk.

3. Iki bahan baku sing cocok kanggo macem-macem produk kayata telung potongan casting terus, bata aire, bata blok nozel, lsp.

4. Iki uga bahan sing apik banget kanggo nggawe nozel dawa nggawe baja, skateboard lan macem-macem bata corundum.

Woh bubuk lan bubuk

0,1-0 mm, 0,2-0 mm, 0,5-0 mm, 1-0 mm, 1-0,5 mm, 3-1 mm, 5-3 mm, 8-5 mm, 10-5 mm, 25-10 mm, 100 bolong, 200 bolong, 325 bolong ......

Spesifikasi liyane kasedhiya nalika dijaluk.

Kaluwihan Produk

1. Pilih alumina industri bermutu, yaiku kemurnian dhuwur, kurang impurities. Kualitas kontrol YUFA saka bahan baku.

2. Alumina kandhel sing campuran duwe titik leleh sing dhuwur lan kerapatan volume dhuwur, sing lebur ing suhu dhuwur lan suhu tetep ing tungku lebur listrik sing maju.

Proses Lebur

Tungku Miring - Transfert - Cool Down - Barmac Crusher & Sorting - Making Sand - Warehouse

QC

Kanggo corundum padhet sing nyawiji, komposisi kimia Al2O3, SiO2, Fe2O3, K2O, Na2O, kudu diuji, uga angel banget nalika mriksa kerapatan akeh.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Grit> 0,1mm

Nilai Khas

Bubuk sing apik

0,1mm

Nilai Khas

Al2O3%

99.2

99.6

99

99.4

SiO2%

0,5

0,4

0,7

0,5

Fe2O3%

0,1

0,03

0,1

0,05

TiO2%

0,1

0,05

0,1

0,05

CaO%

MgO%

Na2O%

C%

0,08

0,12

0,1

Porositas nyoto %

2

0,8

2

0,8

Kapadhetan Akeh g / cm3

3.9

3.93

Bener Kapadhetan g / cm3

3.96

3.99

3.96

3.98


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.