head_banner

Corundum Padhet sing Kacampur

  • Fused Dense Corundum

    Corundum Padhet sing Kacampur

    Corundum padat sing nyawiji minangka jinis bahan tahan api murni anyar sing digawe kanthi nggunakake alumina kemurnian tinggi lan agen pangurang ing rasio tartamtu, peleburan tungku busur listrik lan digawe adhem. Fase kristal utama yaiku α-Al2O3 lan warna abu-abu terang.

    Fitur

    1. Kapadhetan akeh lan porositas sing endhek banget

    2. resistensi nyandhang banget

    3. resistensi slag sing apik ing suhu hign

    4. stabilitas volume dhuwur

    5. resistensi kejut termal sing apik