head_banner

Alumina Fused Monocrystalline

Alumina Fused Monocrystalline

Aluminium campuran monocrystalline, leleh ing suhu dhuwur kanthi proses khusus, minangka bahan grinding kelas dhuwur. Partikel abrasif wis putih.

Fitur lan Kaluwihan:

1. sodium rendah, ngisor 0,2%

2. atose dhuwur

3. kateguhan dhuwur

4. Kapadhetan akeh lan resistensi nyandhang dhuwur

5. Bahan abrasif dhuwur

6. Kristal cilik, ora gampang ngrusak bahan kerja


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

单晶 用途3
单晶 用途

1.Ing biasane digunakake kanggo nggawe alat canggih kanggo motong lan mecah.

2. Cocog kanggo mecah kekerasan dhuwur, bahan kateguhan dhuwur kayata baja kecepatan tinggi vanadium, stainless steel austenitik, lan paduan titanium.

3. Iki digunakake kanggo mecah garing lan mecah karya sing gampang deform lan dibakar.

4. Cocog kanggo macem-macem alat kasar kayata resin, keramik, lapisan, lsp.

5. Bisa digunakake kanggo ngecor agen ikatan suhu dhuwur, lan ora bakal luntur sawise disaring suhu dhuwur.

Pefa F

F24, F30, F36, F40, F46, F54, F60, F80, F90, F100, F120, F150

Spesifikasi liyane kasedhiya nalika dijaluk.

Proses Lebur

Tungku Miring - Transfert - Cool Down - Barmac Crusher & Sorting - Making Sand - Warehouse

QC

Kanggo alumina sing nyawiji monocrytalline, komposisi kimia Al2O3, SiO2, Fe2O3, K2O, Na2O kudu dites, uga strik banget kanthi inspeksi kapadhetan massal.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Al2O3 % ≥

Na2O% ≤

SiO2 % ≤

Fe2O3 % ≤

Corundum Kristal Tunggal

99

0,2

0,5

0,1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.