head_banner

Alumina Fused Monocrystalline

  • Monocrystalline Fused Alumina

    Alumina Fused Monocrystalline

    Aluminium campuran monocrystalline, leleh ing suhu dhuwur kanthi proses khusus, minangka bahan grinding kelas dhuwur. Partikel abrasif wis putih.

    Fitur lan Kaluwihan:

    1. sodium rendah, ngisor 0,2%

    2. atose dhuwur

    3. kateguhan dhuwur

    4. Kapadhetan akeh lan resistensi nyandhang dhuwur

    5. Bahan abrasif dhuwur

    6. Kristal cilik, ora gampang ngrusak bahan kerja