head_banner

Warta

  • YUFA Will Attend The 30th Anniversary Refractory Industry Development Forum of the Association

    YUFA Bakal Rawuh ing Forum Pengembangan Industri Refraktori Pengetan kaping 30 saka Asosiasi

    Forum Pengembangan Industri Refraktori Ulang taun kaping 30 Asosiasi (Putaran II) bakal dianakake dening Asosiasi Industri Refraktori China (ACRI) tanggal 31 Maret-2 April 2021 ing Luoyang, provinsi Henan. Sajrone konferensi kasebut, kita bakal mriksa pembangunan kasebut industri bias ing ...
    Waca liyane
  • YUFA’s Vision For The Future

    Visi YUFA Kanggo Mbesuk

    Sabanjure, YUFA berencana nggawe rong tungku listrik tilting listrik (pabrik Ruzhou), sing bisa nambah kapasitas produksi corundum nganti 20.000 ton; Zhengzhou YUFA Fine Keramik Technology Co., Ltd. rencana kanggo nambah lini produksi kiln anyar kanggo nambah kapasitas alumina sing dikalsin nganti 20.000 ton. Tegese ...
    Waca liyane
  • 2021 National Refractory Materials Academic Exchange Conference

    Konferensi Pertukaran Akademik Bahan Refraktori Nasional 2021

    Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd. melu hosting "Konferensi Pertukaran Akademik Bahan Refractory Nasional 2021" Rencanane bakal dianakake ing Chongqing tanggal 10-13 Mei 2021. Ing wiwitan Taun Anyar 2021, Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd., minangka ...
    Waca liyane
  • YUFA’s Persistence And Guarantee Of Quality

    Tekun lan Jaminan Kualitas YUFA

    Produk sing apik yaiku saka kontrol kualitas sing ketat. Grup YUFA pancen penting banget kanggo kontrol kualitas produk ing kabeh aspek. YUFA duwe sistem inspeksi kualitas lengkap lan ketat. YUFA wis nyusun indikator pabrik sing cocog kanggo macem-macem pelanggan lan macem-macem produk ...
    Waca liyane
  • The 13th Shanghai International Advanced Ceramics Exhibition

    Pameran Keramik Lanjutan Internasional Shanghai kaping 13

    Zhengzhou YUFA Fine Keramik Technology Co., Ltd. diundang dening Organisasi Keramik Lanjutan Internasional kanggo melu Pameran Keramik Internasional Shanghai sing kaping 13 wiwit tanggal 12 Agustus nganti 14 Agustus. Ketua perusahaan, Pak Zhang, pribadi teka ing situs kasebut, kula ...
    Waca liyane
  • COVID-19 Protection

    Pangayoman saka covid-19

    Marang coronavirus, YUFA negesake manut persyaratan pencegahan COVID-19 nasional lan peraturan sing gegandhengan kanggo njaga keamanan karyawan. Kanggo mesthekake kerja produksi normal, langkah-langkah manajemen sistematis ditindakake kanthi aktif nanggepi tantangan virus kasebut. Perusahaan kita wis njupuk ...
    Waca liyane
  • YUFA’s Corporate Responsibility And Social Responsibility

    Tanggung jawab Perusahaan lan Tanggung jawab Sosial YUFA

    Alumina sing nyawiji putih kalebu produk industri dhasar China. Minangka "waos industri", umume digunakake ing bahan abrasive, bahan tahan api, bahan keramik, bahan kimia elektronik, grinding lan polesan, casting presisi, bahan bangunan, petroleum, aerospace, militer lan ...
    Waca liyane
  • YUFA Abrasives Group Continues To Conduct Product Research And Development

    Kelompok Abrasives YUFA Terus Nggawe Riset lan Pangembangan Produk

    Zhengzhou YUFA Abrasives Group Co., Ltd. nangkep panjaluk kasebut, tetep cocog karo pasar, lan duwe keberanian kanggo nggawe inovasi lan aktif nggoleki ing dalan riset lan pangembangan produk anyar. Nganti luwih saka limang taun kanggo ngembangake teknologi ngilangi natrium proses elektrofusi diwasa. Liwat ...
    Waca liyane