head_banner

Warta

Jenis abrasive korundum sing paling umum ing industri abrasif yaiku putih alumina sing nyawiji. Iki minangka konsumsi sing penting banget kanggo proses industri. Cuaca saiki lagi lembab. Kepiye cara njupuk langkah-langkah anti banyu lan pangopènan warna putihalumina sing nyawiji? Ing ngisor iki minangka panjelasan ringkesan tartamtu:

1. Kinerja sing apik banget: Walumina gabungan bisa digunakake kanggo polesan lan mecah, baja tahan karat, baja kecepatan tinggi lan logam liyane; lan bisa uga digunakake kanggo sandblasting, pabrik roda grinding, lsp; Uga digunakake ing macem-macem keramik kayata casting presisi, tahan baja, tahan kimia, 95 porselen listrik, porselen dekoratif lan porselen kanggo urip saben dinane; uga industri teknologi tinggi kayata industri militer lan elektronik. Atose alumina sing nyawiji putih rada luwih dhuwur tinimbang corundum coklat. Nduweni ketahanan sing rada murah, kemurnian dhuwur, ngasah awake dhewe, kemampuan mecah kuwat, ngasilake panas sing kurang, efisiensi tinggi, tahan korosi asam lan alkali, tahan suhu dhuwur, lan stabilitas termal sing apik.

2. ngobati anti banyu: White alumina sing nyawiji abrasive, kalebu putih alumina sing nyawiji bubuk, putih alumina sing nyawiji wedhi, lsp., kabeh digawe nganggo peleburan suhu tinggi, sing paling unggul dibandhingake karo produk kasar liyane. Sampeyan kudu anti banyu lan tahan lembab sajrone digunakake, panyimpenan lan pangopènan saben dinane. Supaya kita bisa nggunakake kanthi luwih apik.

3. Bisa nyingkiri: agen pelindung nyedhiyakake perlindungan lengkap kanggo kulit putih alumina sing nyawiji kanggo macem-macem ciri, kayata penetrasi kelembapan, reregetan, noda minyak, lan liya-liyane, lan uga nyegah uyah mineral ora digawa metu saka watu, nyebabake kembang putih utawa noda karat. Corundum putih paling gampang katon lan angel diindhari yaiku noda banyu. Ing kahanan normal, reregetan banyu bisa dibebasake sajrone wektu tartamtu, nanging reregetan banyu ora bisa diimbangi kanthi kahanan udan lan udan jangka panjang. Yen disimpen ing saindhenging taun, obyek sing diwarnai bakal mengaruhi corundum putih, lan mung infarksi watu ingata sing bisa diatasi.

WHITE FUSED ALUMINUM OXIDE BLOCK


Wektu kiriman: Apr-06-2021