head_banner

Warta

Wêdakakêna keramik alumina minangka jinis partikel bola sing olahan perusahaan kita nggunakake peralatan impor, bahan baku lan formula berkualitas tinggi. Karo akeh kaluwihan kaya kekuatan tinggi, permukaan porselen sing padhang, suhu tembakan sing kurang, porositas rendah, porselen kandhel , gampang demoulding lan properti liyane sing apik,

Spesifikasi utama:

Model (model): JR-NL105Z

Jeneng (produk): Bubuk granulasi keramik Alumina

Penampilan (tampilan): partikel bola putih

Diameter (ukuran): 45-50um

Kemurnian (kemurnian): 99%

Suhu pembakaran (℃): 1400-1750

Kapadhetan pembakaran (g / cm3): 3,3-3,9

Kinerja produk:

Resistensi nganggo, tahan asam lan alkali, tahan korosi, resistensi pengaruh

Area aplikasi:

1. Kayadene segel, piring gesekan, tabung vakum, landasan elektronik

2. Keramik struktural, keramik elektronik, bahan kimia, bahan tahan api

3. Lapisan pabrik bola, bantalan keramik, pemotong keramik

 

Proses adaptasi:

Pencet garing kanthi cepet, pencet isostatik, casting mati panas, injeksi, penyemprotan

 

Panyimpenan:

Disegel lan disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi apik.

ceramic granulation powder


Wektu kiriman: Apr-06-2021