head_banner

Warta

Forum Pengembangan Industri Refraktori Ulang taun kaping 30 Asosiasi (Putaran II) bakal dianakake dening Asosiasi Industri Refraktori China (ACRI) tanggal 31 Maret-2 April 2021 ing Luoyang, provinsi Henan. Sajrone konferensi kasebut, kita bakal mriksa pembangunan kasebut industri tahan api sajrone 30 taun kepungkur, ngrembug babagan rasa nyeri industri saiki, nyusun lan ningkatake norma industri luwih lanjut, tukar lan sinau teknologi canggih saka siji liyane, lan ngarepake pembangunan mbesuk.

Iki minangka pakurmatan manawa Zhengzhou YUFA High Tech Materials Co., Ltd bakal diajak teka, lan kita bakal bakal sinau pengalaman liyane sing luar biasa sajrone pirang-pirang taun. Wis pirang-pirang taun, YUFA mesthi fokus karo warta industri, ngembangake teknologi bahan tahan api , ngarep-arep nyedhiyakake produk sing luwih apik kanggo pelanggan. Pilih YUFA, Pilih Mitra sing Bisa Dipercaya! 

Papan rapat: Persimpangan dalan Liaoning lan Jalan Lixin, Distrik Jianxi, Kota Luoyang, Provinsi Henan, restoran Universitas Internasional Huayang.

White Alumina Refractory Meeting


Wektu kiriman: Mar-13-2021