head_banner

Warta Industri

Warta Industri

  • 2021 National Refractory Materials Academic Exchange Conference

    Konferensi Pertukaran Akademik Bahan Refraktori Nasional 2021

    Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd. melu hosting "Konferensi Pertukaran Akademik Bahan Refractory Nasional 2021" Rencanane bakal dianakake ing Chongqing tanggal 10-13 Mei 2021. Ing wiwitan Taun Anyar 2021, Zhengzhou YUFA Abrasives (Group) Co., Ltd., minangka ...
    Waca liyane
  • COVID-19 Protection

    Pangayoman saka covid-19

    Marang coronavirus, YUFA negesake manut persyaratan pencegahan COVID-19 nasional lan peraturan sing gegandhengan kanggo njaga keamanan karyawan. Kanggo mesthekake kerja produksi normal, langkah-langkah manajemen sistematis ditindakake kanthi aktif nanggepi tantangan virus kasebut. Perusahaan kita wis njupuk ...
    Waca liyane