head_banner

Lokakarya Produksi & Lini Produksi

Lokakarya Produksi & Lini Produksi

YUFA duwe telung basis produksi, puluhan lokakarya produksi peleburan lan kalsinasi, lan luwih saka 20 jalur pangolahan. Dilengkapi macem-macem mesin CNC canggih lan gas sampah, fasilitas koleksi bledug.

Saka bahan mentah nganti produksi, wis ngliwati serangkaian lini produksi kayata ngolah, ngremuk, nggiling, inspeksi lan transportasi. Saiki, sebagian besar proses produksi wis otomatis kanggo njamin stabilitas kualitas produk.

Leleh Kerja

MELTING WORKS TILTING FURNACE
WHITE FUSED ALUMINA TILTING FURNACE TRANSFER WORK
TILTING FURNACE WFA

Area Down Cool

WHITE FUSED ALUMINA COOL DOWN CE
WHITE FUSED ALUMINA COOL DOWN AREA
WHITE FUSED ALUMINA BARMAC CRUSH

Nggawe Pasir

SAND MAKING WORKSHOP
WFA SAND MAKING
SAND MAKING PRODUCTION LINE

Calcined Works

CALCINED WORKS ROTARY KILN
CALCINED WORKS TUNNEL KILN 2
SHUTTLE KILN

Lokakarya Keramik

ceramic workshop
ceramic isostatistic pressure prossess
six-hole push plate kiln

Gudang

WAREHOUSE
warehouse (6)
warehouse (1)

Pengepakan

1MT BIG BAG
PACKING
PACKING 2

Lingkungan Pabrik