head_banner

Produk

  • Low-Sodium Calcined Alumina (HA) Series Coarse Powder

    Powder Krazy Sodium Kalsium Natrium Rendah

    YUFA Group wis nandur modhal akeh riset teknis ing industri alumina sodium rendah.

    Kita wis ngembangake teknologi sodium natrium maju tingkat lanjut internasional kanggo nanggepi kebutuhan pasar alumina sodium rendah, sing wis nyadari kustomisasi kanthi efektif.

     Fitur

    1. Konten Na2O bisa kurang saka 0,01%

    2. Cocog kanggo macem-macem aplikasi produk

  • Low Sodium Calcined Alumina (CA) Series for Ceramics

    Seri Alumina Kalsium (CA) Kalsium Natrium Kurang kanggo Keramik

    Grup YUFA bisa ngasilake macem-macem seri alumina keramik sing cocog kanggo meksa casting panas, penekan isostatik, utawa pencet garing lan proses mbentuk liyane.

    Fitur

    1. Natrium Kurang, sing bisa ngisor 0,1%.

    2. Alumina Kemurnian Tinggi

    3. Ukuran kristal bisa disesuaikan

  • Calcined Alumina (RA) Series for Refractory Materials

    Kalkulasi Alumina (RA) Seri kanggo Bahan Refractory

    YUFA Group wis ngembangake alumina sing diwadhahi kinerja tinggi adhedhasar pengalaman produksi luwih saka 30 taun.

    Bahan baku tahan panas alumina sing dikalsinasi diprodhuksi kanthi nggunakake teknologi produksi eksklusif lan peralatan kiln putar lan trowongan tungku sing adol larang ing luwih saka 40 pasar luar negeri.

    Fitur

    1. Kanthi kapadhetan akeh, suda konsumsi banyu saka réfraktor sing durung dibentuk

    2. Kristal asli ukurane cilik, nduweni kegiatan sinter sing unggul lan stabilitas volume

    3. Ngurangi utawa ngganti jumlah bubuk ultra-apik liyane lan ningkatake sifat mekanik suhu tinggi ing réfraktor

  • Calcined Alumina (PA) Series for Polishing

    Kalkulasi Alumina (PA) Seri kanggo Polesan

    Aluminium sing dikalsinasi polishing diproduksi kanthi macem-macem ukuran adhedhasar kebutuhan pelanggan. Seri 
    1. Seri polesan sing apik: Kristal asli kurang saka 1 μm 2. Seri polesan medium 3. Khusus kanggo polesan lilin ungu sing atos
  • Calcined Alumina (FA) Series for Heat Conduction

    Kalkulasi Alumina (FA) Seri Kondhisi Panas

    Alumina duwe kaluwihan konduksi panas lan isolasi, lan bisa digunakake kanggo ngisi konduktif termal kanggo nyiapake lem insulasi konduktif termal, lem pot lan bahan polimer liyane.

    Alumina konduktif sacara termal yaiku kristal bubuk putih sing digawe ing kahanan suhu dhuwur. Ana akeh bubuk kristal. Alumina sing digunakake kanggo konduktivitas termal kalebu alumina bundher, alumina bundher kuasi, lan alumina komposit.

    Fitur

    1. Distribusi ukuran partikel sing cukup, tingkat pengisian sing dhuwur, viskositas sithik lan campuran fluiditas sing apik bisa dipikolehi

    2. Konduktivitas termal sing dhuwur, dibandhingake karo silikon kristal, konduktivitas termal saka campuran kasebut dhuwur

    3. Tingkat abrasi sing murah: katon bunder, lan abrasi campuran lan cetakan mbentuk cilik

    4. Kandhungan kaya ion natrium lan klorin sithik banget, lan tahan resistensi listrik sing apik

  • Low-Sodium Calcined Alumina (SA) Series for Special Glasses

    Seri Alumina Kalsium Natrium Rendah (SA) kanggo Kacamata Khusus

    Α-Alumina YUFA Group nggunakake proses kalkulus unik lan nduweni karakteristik kemurnian tinggi, isi Fe2O3 sing kurang. Iki minangka bahan baku utama kanggo substrat kaca LCD lan kaca tutup aluminium sing dhuwur.

    Fitur:

    1. Kemurnian dhuwur & impurities ultra-low.

    2. Tingkat konversi phase alpha sing dhuwur.

  • Ceramic Granulation Powder (GA) Series for Alumina Ceramics

    Seri Serbuk Granulasi Keramik (GA) kanggo Keramik Alumina

    YUFA Group milih alumina kemurnian dhuwur lan ukuran partikel sing cocog, sing nggunakake tekanan utawa metode semprotan sentrifugal kanggo ngasilake 92, 95, 99, 99.5 lan spek bubuk granulasi liyane. Cocog kanggo pencet garing, stamping cepet, pencet isostatik lan proses liyane.

    Fitur

    1. Suhu keramik sing sithik

    2. Konsistensi bubuk sing apik

    3. Kapadhetan dhuwur, ora ana pori-pori ing bentuk keramik

     

  • Alumina Ceramic Products

    Produk Keramik Alumina

    YUFA Group uga duwe spesialisasi produksi insulator keramik busi, tabung porselen, alat penyulut sumur minyak lan produk liyane. Nggunakake tekanan isostatik, sinter suhu tinggi dadi keramik. Bisa ngasilake macem-macem busi, tabung keramik lan produk liyane kanthi dawa kurang saka 150 mm.

    Fitur

    1. Kapadhetan dhuwur

    2. Kekuwatan sing dhuwur

    3. resistensi listrik sing apik

    4. Konsistensi ukuran sing apik

  • Monocrystalline Fused Alumina

    Alumina Fused Monocrystalline

    Aluminium campuran monocrystalline, leleh ing suhu dhuwur kanthi proses khusus, minangka bahan grinding kelas dhuwur. Partikel abrasif wis putih.

    Fitur lan Kaluwihan:

    1. sodium rendah, ngisor 0,2%

    2. atose dhuwur

    3. kateguhan dhuwur

    4. Kapadhetan akeh lan resistensi nyandhang dhuwur

    5. Bahan abrasif dhuwur

    6. Kristal cilik, ora gampang ngrusak bahan kerja

  • Fused Alumina Magnesia Spinel

    Spinel Alumina Magnesia sing nyawiji

    Fused Alumina Magnesia Spinel minangka jinis bahan tahan panas sintetis kemurnian dhuwur anyar sing digawe saka alumina lan magnesia sing diobong kanthi kemurnian tinggi minangka bahan baku utama ing tungku miring listrik sawise dilebur ing suhu dhuwur luwih saka 2000 ℃ banjur digawe adhem

    Fitur

    1. Kapadhetan akeh

    2. resistensi erosi sing kuwat

    3. resistensi karat sing dhuwur

    4. resistensi slag sing apik lan stabilitas gempa

  • Fused Dense Corundum

    Corundum Padhet sing Kacampur

    Corundum padat sing nyawiji minangka jinis bahan tahan api murni anyar sing digawe kanthi nggunakake alumina kemurnian tinggi lan agen pangurang ing rasio tartamtu, peleburan tungku busur listrik lan digawe adhem. Fase kristal utama yaiku α-Al2O3 lan warna abu-abu terang.

    Fitur

    1. Kapadhetan akeh lan porositas sing endhek banget

    2. resistensi nyandhang banget

    3. resistensi slag sing apik ing suhu hign

    4. stabilitas volume dhuwur

    5. resistensi kejut termal sing apik

  • WFA for Refractories

    WFA kanggo Refractories

    Alumina sing nyawiji putih minangka bahan baku tahan panas kelas dhuwur, digawe saka bubuk alumina industri berkualitas sawise dilebur ing suhu dhuwur ing ndhuwur 2200 ℃ ing tungku listrik sing didengung banjur digawe adhem. Fase kristal utamane yaiku α-Al2O3, lan warnane putih.

    Iki minangka bahan baku utama kanggo produksi tahan api kanthi bentuk bermutu lan dhuwur, akeh digunakake ing macem-macem industri.

    Fitur

    1. Refractoriness dhuwur

    2. resistensi nyandhang apik lan tahan korosi

    3. Suhu beban dhuwur nalika nggawe produk

    4. Ningkatake stabilitas volume lan tahan kejut termal saka bahan.