head_banner

Riset & Pengembangan

5 Institusi Riset Utama

1. Institut Riset Silikon Shanghai, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina

2. Pusat Teknologi Rekayasa Oksidrida Mikrorystalline Provinsi Henan

3. Pusat Teknologi Henan Enterprise

4. Pusat Teknologi Rekayasa Keramik Zhengzhou

5. Pusat Teknologi Rekayasa Powder Zhengzhou Oksida

Ana ruangan analisis kimia, ruang uji kinerja fisik, laboratorium proses lan laboratorium aplikasi. Sistem riset lan pangembangan kanthi macem-macem ciri alumina dibentuk kanthi peralatan lan metode lengkap.

Peralatan Tes R&D Lanjut

1. Mikroskop Elektron Scanning Elektronik Jepang

2. Sizer Partikel Laser Jerman Sympatec

3. Analyzer aperture khusus kanthi kecepatan dhuwur

4. Mesin bending spiral keramik

5. 1700 ℃ uji coba keramik tungku listrik

6. Meter kapadhetan otomatis

Germany Sinpatec Laser Particle Sizer
Japan Electronic Scanning Electron Microscope (2)
High-speed specific surface and aperture analyzer (1)
R&D
R&D.jpg3
R&D.jpg2

6 Unit Penelitian Ilmiah Utama

1. Institut Keramik Shanghai, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina
2. Institut Penelitian Refractory Luoyang Sinosteel
3. Institut Riset Abrasif lan Grinding China
4. Sekolah Teknik Bahan, Universitas Teknologi Henan
5. Institut Riset Shhanghai Baosteel
6. Universitas Xxixiang

Kerjasama ing bidang kasebut luwih lanjut nyebabake pangembangan industri lan menehi dhukungan teknologi sing kuat kanggo pangembangan berkelanjutan saka YUFA Group.

Shanghai Institute of Ceramics, Chinese Academy of Sciences
Luoyang Refractory Research Institute of Sinosteel
China Abrasives and Grinding Research Institute
School of Materials Engineering, Henan University of Technology
Shanghai Baosteel Research Institute
Xinxiang University

Kontrol Kualitas

YUFA mesthi negesake manawa kabeh produk mung bisa didol sawise mriksa kualitas. YUFA duwe laboratorium inspeksi kualitas profesional lan personel inspeksi kualitas. Saka bahan baku sing mlebu pabrik, peleburan tungku, produk rampung awal, ngremuk, nganti produk akhir sing ditinggalake pabrik, YUFA nindakake pamriksaan miturut dosis sing beda lan dikombinasikake karo standar inspeksi sing cocog karo perusahaan. Nomer inspeksi minimal 10 kali, lan maksimal bisa luwih saka 40 inspeksi.

Kumpulant

Nomer Sampel 

<0,5

6

> 0,5-1

8

> 1-3

12

> 3-10

20

> 10-20

40

Cathetan: nalika batch luwih saka 20 ton, sampling kasebut ditindakake kanthi batch.

Produk ing pabrik kudu dipriksa miturut standar. Yen kabeh barang wis memenuhi persyaratan teknis, kumpulan produk wis memenuhi syarat. Sajrone pengawasan lan inspeksi kualitas, produk sing diperiksa dipérang dadi sawetara ukuran partikel sing beda. Pilih ukuran partikel kanthi acak kanggo sampling.

testing (1)
testing (8)
testing (6)
testing (2)
testing (5)
testing (4)