head_banner

Acara Tim

White Fused Alumina Meeting
YUFA Team
3
student-of-Henan-University-of-Technology-visit-YUFA

YUFA duwe luwih saka 300 anggota, kalebu kantor manajer umum, kantor, departemen keuangan, departemen pasokan, departemen penjualan, departemen riset lan pangembangan, departemen inspeksi kualitas, departemen teknologi produksi, lokakarya produksi lan departemen liyane. Saben departemen perusahaan duwe divisi tenaga kerja sing jelas, YUFA ngatur perusahaan kasebut miturut ketat peraturan perusahaan. Sawise luwih saka 30 taun pembangunan, YUFA nglumpukake pengalaman akeh lan operasi tetep kanthi konsep bisnis sing maju, level manajemen sing luwih dhuwur lan untung sing luwih apik.

YUFA wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001-2015 lan sertifikasi sistem lingkungan ISO14001-2015. Manajemen sistematis ndadekake efisiensi sing luwih dhuwur kanggo perusahaan lan kualitas layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Minangka unit pamrentah saka Henan Refractories Association, YUFA wis nggawe hubungan kerja sama karo Universitas Teknologi Henan lan akeh universitas liyane, ngatur siswa kuliah supaya teka ing perusahaan kasebut kanggo magang saben taun. Karyawan perusahaan saiki umume isih enom lan duwe ilmu profesional sing akeh, dadi swasana kerja sama lan gotong royong.