head_banner

WFA kanggo Abrasives

WFA kanggo Abrasives

Alumina sekar putih minangka bahan baku abrasif bermutu tinggi, digawe saka bubuk alumina industri berkualitas sawise dilebur ing suhu dhuwur ing ndhuwur 2200 ℃ ing tungku listrik sing didengdekke banjur digawe adhem. Fase kristal utamane yaiku α-Al2O3, lan warnane putih.

Minangka bahan baku penting ing industri kasar, bubuk alumina oksida putih nduweni ciri khas khas lan panggunaan sing akeh

Fitur

1. Ora mengaruhi warna bagean sing wis diproses

2. Sawise pasir, lumahing putih lan tanpa kotoran, ora perlu reresik kompleks;

3. Jumlah Fe2O3 sithik banget

4. Kacepetan proses cepet lan ningkatake kualitas.

5. Langkah pickling kanggo mbusak rereget.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

ap (2)
ap (3)

1. Bisa digunakake kanggo konsolidasi lan lapisan abrasives, pasir tahan tahan jubin, wedhi profesional roller keramik, wedhi jeblugan udan utawa garing.

2. Sampeyan bisa nggunakake grinding lan polishing kanthi presisi ing industri kristal lan elektronik.

3. Cocog kanggo ngolah baja atos, baja campuran, baja kecepatan tinggi, baja karbon dhuwur lan bahan liyane kanthi kekerasan dhuwur lan kekuatan tarik sing dhuwur.

4. Uga bisa digunakake minangka media kontak, isolator lan presisi casting wedhi.

Ukuran Gandum lan Bubuk Mikro

PEFA F

F 12, F24, F30, F36, F40, F46, F54, F60, F80, F100, F120, F150, F180, F220

F240, F280, F320, F360, F400, F500, F600, F800, F1000, F1200

 

PEFA P

P24, P30, P36, P40, P50, P60, P80, P100, P120, P150, P180, P220

P240, P280, P320, P360, P400, P500, P600, P800, P1000, P1200, P1500, P2000, P2500, P3000

 

JIS

JIS240, JIS280, JIS320, JIS360, JIS400, JIS500, JIS600, JIS700, JIS800, JIS1000, JIS1200, JIS1500, JIS2000, JIS2500, JIS3000, JIS4000, JIS6000, JIS8000

Spesifikasi liyane kasedhiya nalika dijaluk. Sodium rendah, natrium mikro WFA kalorone kasedhiya.

 

Gandum PEFA F & Bubuk Mikro: Komposisi Kimia lan Standar Komposisi Ukuran Partikel 

Kaluwihan Produk

1. Natrium lan sodium sodium rendah bisa disedhiyakake. Na2O saka WFA natrium mikro kita kurang saka 0,1%, bisa dadi dobel 0.
2. Resik kebersihan, adhesi kuat, kekerasan dhuwur lan kekuatan pemotongan sing kuwat, keputihan bisa didhasarake karo kebutuhan pelanggan.
3. Kapadhetan massal sing dhuwur lan pasir tahan resisten transparan sing dhuwur bisa diwenehake. Kristal luwih bunder tinimbang WFA pabrik werni.
4. Macem-macem spesifikasi bisa didhukung, lan Kapadhetan akeh bisa diatur miturut panjaluk pelanggan.

Komposisi Kimia 

Komposisi Kimia

Na2O%

Al2O3%

SiO2%

Fe2O3%

Obyek Magnetik%

 

Umume

0,3

99.4

0,1

0,05

0,001

Natrium Mikro

0,06

99.7

0,1

0,03

0,001

F12 - F220 Komposisi Ukuran Partikel

 Tandha Ukuran Gandum

Ultra Kasar

Gandums

Grai Kasarns

Medium Grains

Gandum campurans

Gandum sing apiks

100% Liwat Pencuri / Ayak Ing ngisor iki

Ora Bisa Ngliwati Pencuri / Ayak Ing ngisor iki

Bobot%

Saringan Ora Bisa Nglewati / Nyaring Nomer

Bobot %

Saringan Ora Bisa Nglewati / Nyaring Nomer

Bobot %

Jumlahe paling gedhe ngliwati ayak3%

F12

7

10

18

12

48

12 14

70

16

F14

8

12

18

14

48

14 16

70

18

F16

10

14

18

16

48

16 18

72

20

F20

12

16

18

18

48

18 20

72

25

F22

14

18

18

20

48

20 25

72

30

F24

16

20

22

25

48

25 30

68

35

F30

18

25

22

30

48

30 35

68

40

F36

20

30

22

35

48

35 40

68

45

F40

25

35

28

40

43

40 45

68

50

F46

30

40

28

45

43

45 50

68

60

F54

35

45

28

50

43

50 60

68

70

F60

40

50

28

60

43

60 70

68

80

F70

45

60

23

70

42

70 80

66

100

F80

50

70

23

80

42

80 100

66

120

F90

60

80

18

100

42

100 120

66

140

F100

70

100

18

120

42

120 140

66

200

F120

80

120

18

140

42

140 170

66

230

F150

100

140

13

170 200

45

170 200 230

70

270

F180

120

170

13

200 230

45

200 230 270

70

270 10%

F220

140

200

13

230 270

45

230 270 325

70

325 10%

F12 - F220 Physical Index Parameter

Ukuran gandum

Kapadhetan Akeh

g /m³

Isi zat magnetik %

Karesikan

Keputihan%

F12

0,0004

98.5

56.4

F14

0,0001

98.5

51.5

F16

0,0001

98.5

60.4

F20

1,78 - 1.85

0,0003

98.2

61.3

F22

0,0003

97.9

69.9

F24

1,78 - 1.85

0,0004

97.4

70.1

F30

1,77 - 1,82

0,0003

97.0

71.5

F36

1,74 - 1,81

0,0004

96.4

74.8

F40

1,73 - 1,80

0,0005

95.8

76.8

F46

1,71 - 1,83

0,0005

94.9

77.4

F54

1,68 - 1,78

0,0004

94.0

78,9

F60

1,67 - 1,77

0,0003

92.9

78.0

F70

1,59 - 1,72

0,0003

91.0

77.5

F80

1,57 - 1,72

0,0002

89.8

78.0

F90

0,0001

88.0

80.4

F100

1,57 - 1,68

0,0001

86.5

81.0

F120

1,57 - 1,64

0,0002

83.9

81.4

F150

1,53 -1,64

0,0002

80.8

78.8

F180

1,53 -1,64

0,0007

77.3

82.8

F220

0,0015

73.0

82.6

Cathetan: Kapadhetan akeh bisa diatur miturut panjaluk pelanggan.

F230 - Powder Mikro F1200 (analisa ukuran partikel tabung endhepan)

Ukuran gandum

ds3  maks μm

Ukuran gandum medium ds50 regane μm

ds95  min μm

F230

77

55,7 ± 3.0

38

F240

68

47,5 ± 2.0

32

F280

60

39,9 ± 1.5

25

F320

52

32,8 ± 1.5

19

F360

46

26,7 ± 1.5

14

F400

39

21,4 ± 1.0

10

F500

34

17.1 ± 1.0

7

F600

30

13,7 ± 1.0

4.6

F800

26

11.0 ± 1.0

3.5

F1000

23

9.1 ± 0,8

2.4

F1200

20

7,6 ± 0,5

2,4 (80% 处)

PEFA PGudan & Micro Bubuk: Komposisi Kimia lan Standar Komposisi Ukuran Partikel

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Na2o%

Al2o3%

Sio2%

Fe2o3%

Obyek Magnetik %

Umume

0,3

99.4

0,1

0,05

0,001

Natrium Mikro

0,06

99.7

0,1

0,03

0,001

P12 - Komposisi Ukuran Partikel P220

Ukuran gandum

 

Butir Kasar Ultra

Butir Kasar

Biji-bijian Sedheng

Butir Campuran

Biji-bijian sing apik

100% lulus Saringan 1

Ora bisa lulus Ayak 2

 

%

Ora bisa lulus Ayak 3

Kumulatif 2 + 3%

Ora bisa ngliwati Ayak 4

Kumulatif 2 + 3 + 4 $

Ora bisa lulus Ayak 5

 

Kumulatif 2 + 3 + 4 + 5%

Bisa ngliwati Ayak 5

%

P12

6

8

1

10

14 ± 4

12

61 ± 9

14

92

14

8

P16

8

12

3

14

26 ± 6

16

75 ± 9

18

96

18

4

P20

12

16

7

18

42 ± 8

20

86 ± 6

25

96

25

4

P24

14

18

1

20

14 ± 4

25

61 ± 9

30

92

30

8

P30

16

20

1

25

14 ± 4

30

61 ± 9

35

92

35

8

P36

18

25

1

30

14 ± 4

35

61 ± 9

40

92

40

8

P40

25

35

7

40

42 ± 8

45

86 ± 6

50

96

50

4

P50

30

40

3

45

26 ± 6

50

75 ± 9

60

96

60

4

P60

35

45

1

5

14 ± 4

60

61 ± 9

70

92

70

8

P80

45

60

3

70

26 ± 6

80

75 ± 9

100

96

100

4

P100

50

70

1

80

14 ± 4

100

61 ± 9

120

92

120

8

P120

70

100

7

120

42 ± 8

140

86 ± 6

170

96

170

4

P150

80

120

3

140

26 ± 6

170

75 ± 9

200

96

200

4

P180

100

140

2

170

15 ± 5

200

62 ± 12

230

90

200

10

P220

120

170

2

200

15 ± 5

230

62 ± 12

270

90

270

10

P240 - Bubuk Mikro P2500 (analisa ukuran partikel tabung endhepan)

Ukuran gandum

Ds0  maks μm

ds3  maks μm

Ukuran gandum medium ds50 regane μm

Ds95  min μm

P240

110

81.7

58,5 ± 2

44.5

P280

101

74.0

52,2 ± 2.0

39.2

P320

94

66.8

46,2 ± 1.5

34.2

P360

87

60.3

40,5 ± 1.5

29.6

P400

81

53.9

35,0 ± 1.5

25.2

P500

77

48.3

30,2 ± 1.5

21.5

P600

72

43.0

25,8 ± 1.0

18.0

P800

67

38.1

21,8 ± 1.0

15.1

P1000

63

33.7

18,3 ± 1.0

12.4

P1200

58

29.7

15,3 ± 1.0

10.2

P1500

58

25.8

12,6 ± 1.0

8.3

P2000

58

22.4

10.3 ± 0,8

6.7

P2500

58

19.3

8,4 ± 0,5

5.4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita