head_banner

WFA kanggo Refractories

WFA kanggo Refractories

Alumina sing nyawiji putih minangka bahan baku tahan panas kelas dhuwur, digawe saka bubuk alumina industri berkualitas sawise dilebur ing suhu dhuwur ing ndhuwur 2200 ℃ ing tungku listrik sing didengung banjur digawe adhem. Fase kristal utamane yaiku α-Al2O3, lan warnane putih.

Iki minangka bahan baku utama kanggo produksi tahan api kanthi bentuk bermutu lan dhuwur, akeh digunakake ing macem-macem industri.

Fitur

1. Refractoriness dhuwur

2. resistensi nyandhang apik lan tahan korosi

3. Suhu beban dhuwur nalika nggawe produk

4. Ningkatake stabilitas volume lan tahan kejut termal saka bahan.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

ap (1)
ap (6)

1. Wêdakakêna corundum putih digunakake ing industri baja, semen, keramik, minyak bumi lan industri liyane.

2. Iki minangka bahan baku sing cocog kanggo nggawe castle ladle skala gedhe, cast palung wesi medium lan kelas dhuwur, bahan gunning, preforms lan bahan tahan api liyane sing durung digawe.

3. Iki uga minangka bahan baku utama kanggo macem-macem produk corundum kayata bata corundum, corundum lan mullite corundum saggers, colokan poros corundum kanggo nyaring, bedhil semprotan integral lan nozel komposit, lan bahan lapisan tungku industri suhu tinggi.

Woh bubuk lan bubuk

0-0.1mm 0-0.2mm 0-0.5mm 0-1mm 0.5-1mm 1-3mm 3-5mm 5-8mm, 5-10mm, 10-25mm, 100mesh 200mesh 325mesh ...

Spesifikasi liyane kasedhiya nalika dijaluk. Sodium rendah, natrium mikro WFA kalorone kasedhiya.

Kaluwihan Produk

1. Natrium lan sodium sodium mikro sing sithik bisa disedhiyakake. Na2O bisa tikel 0.

2. Kapadhetan akeh bisa nganti 3,6 g / cm3, sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem bahan tahan panas kelas dhuwur.

3. YUFA ngentekake 24 jam tanpa henti leleh WFA kanthi diameter 6,5m kanggo nggayuh kualitas kelas dhuwur lan stabil.

4. Macem-macem spesifikasi bisa didhukung.

Komposisi Kimia

Komposisi Kimia

Grit> 0,1mm

Nilai Khas

Bubuk sing apik

0,1mm

Nilai Khas

Al2O3%

99.2

99.5

99

99.3

SiO2%

0,1

0,03

0,15

0,08

Fe2O3%

0,1

0,03

0,1

0,06

K2O + Na2O%

0,35

0,25

0,4

0,3

Porositas nyoto %

8

6

Kapadhetan Akeh Umum g / cm3

3.6

3.65

Kapadhetan Akeh Akeh g / cm3

3.68

3.72

Kapadhetan Sejati g / cm3

3.9

3.93

3.9

3.93

 Komposisi Kimia Natrium Kurang, Sodium Mikro Putih Fdigunakake Alumina

Komposisi Kimia

Kurang Sodium

Natrium Mikro

Guarantee Value

Nilai Khas

Guarantee Value

Nilai Khas

Na2O%

0,15

0,08

0,08

0,02

Al2O3 %

99.4

99.7

99.6

99.8

SiO2 %

0,1

0,05

0,1

0,05

Fe2O3 %

0,05

0,02

0,05

0,02

Standar Komposisi Ukuran Partikel

Specahan

Kasar Gudan

Gandum dhasar

Gandum sing apik

Ukuran Bolong

mm

Persentasi Massa Oversize

 %

Persen Massa

% 

Ukuran Bolongmm

Persentase Massa Ngerteni 

%

25 ~ 15

20

8

83

115

9

15 ~ 10

15

110

8 ~ 5

8

5

5 ~ 3

5

3

3 ~ 1

3

1

1 ~ 0

1

0,075

10

1 ~ 0,5

0,5

9

1 ~ 0,3

0,3

0,5 ~ 0

0,5

67

0,075

25

0,3 ~ 0

0,3

82

0,045

10

0,2 ~ 0

0,2

77

15

0,088 ~ 0

0,09

10

90

 

0,074 ~ 0

0,075

 

 

0,044 ~ 0

0,045

   

Cathetan: Maneka wedhi bagean lan bubuk bubuk bisa diproses miturut kabutuhan pelanggan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita