head_banner

Alumina sekar putih

  • WFA for Refractories

    WFA kanggo Refractories

    Alumina sing nyawiji putih minangka bahan baku tahan panas kelas dhuwur, digawe saka bubuk alumina industri berkualitas sawise dilebur ing suhu dhuwur ing ndhuwur 2200 ℃ ing tungku listrik sing didengung banjur digawe adhem. Fase kristal utamane yaiku α-Al2O3, lan warnane putih.

    Iki minangka bahan baku utama kanggo produksi tahan api kanthi bentuk bermutu lan dhuwur, akeh digunakake ing macem-macem industri.

    Fitur

    1. Refractoriness dhuwur

    2. resistensi nyandhang apik lan tahan korosi

    3. Suhu beban dhuwur nalika nggawe produk

    4. Ningkatake stabilitas volume lan tahan kejut termal saka bahan.

  • WFA for Abrasives

    WFA kanggo Abrasives

    Alumina sekar putih minangka bahan baku abrasif bermutu tinggi, digawe saka bubuk alumina industri berkualitas sawise dilebur ing suhu dhuwur ing ndhuwur 2200 ℃ ing tungku listrik sing didengdekke banjur digawe adhem. Fase kristal utamane yaiku α-Al2O3, lan warnane putih.

    Minangka bahan baku penting ing industri kasar, bubuk alumina oksida putih nduweni ciri khas khas lan panggunaan sing akeh

    Fitur

    1. Ora mengaruhi warna bagean sing wis diproses

    2. Sawise pasir, lumahing putih lan tanpa kotoran, ora perlu reresik kompleks;

    3. Jumlah Fe2O3 sithik banget

    4. Kacepetan proses cepet lan ningkatake kualitas.

    5. Langkah pickling kanggo mbusak rereget.